KAKO OB POPLAVI STORITEV OSTATI ZVEST SAM SEBI

Dermanova
Dermanova
članek80 mojcaPeček1

DERMA!PRIPOROČA!

Zelo pomembno je, da vse kar delaš, delaš s srcem in ostaneš zvest sam sebi.

Le tako, lahko izstopaš iz množice. In tako tudi sama ostajam zvesta sebi, znanju in kvaliteti storitev. 

 

Sanje male Mojce so postale resnične. Ko sem se leta 2017 podala na poslovno pot, še sanjati nisem upala o velikih korakih. Premikala sem se po polžje in se veselila vsakega malo večjega uspeha. Vsak padec je bil nov zagon, vsak korak, pa bližje uresničitvi sanj. In ravno danes me še dodatno preplavijo čustva, saj sem ponosna, na ta velik korak. Ustvarila sem nov studio na novi lokaciji, za vašo in svojo dušo. Bom rekla, da sem odprla novo poglavje v svoje življenju.

 

Če bi lahko strnila vse misli in na kratko opisala vse občutke, bi rekla samo simfonični ples čarovnije. Pa je res vedno vse tako pravljično? Niti pod rubriko razno ni tako. Biti podjetnik je večna investicija vase, v svoje znanje, v nadgradnjo storitev, v dopolnitev dejavnosti in v še mnogo več. Prevzemaš tveganja in odgovornosti za delovanje. In ostati zvest sam sebi je proces, ki zahteva samorefleksijo, zavestne odločitve in predvsem veliko mero poguma. S temi koraki sem ohranila avtentičnost, vendar vseeno nisem zanemarila želje in potrebe svojih strank. Njihove želje po razširitve, so me pripeljale do točke, kjer smo sedaj.

 

ZAKAJ MASAŽA?

Je storitev, ki v našem salonu prevladuje in je storitev s katero smo začeli pisati našo zgodbo. Ravno masaža pa je tista storitev, ki jo še zmeraj najraje izvajam. Vem, da ima številne koristi na telo, um in duha ter vem, da je več kot potrebna za vsesplošno dobro počutje. Masaža pomaga sprostiti napetost mišic in izboljša cirkulacijo krvi ter limfe. To pomaga pri odvajanju strupov iz telesa, kar je zelo pomembno. Ima blagodejni, pomirjajoč učinek na telo in zmanjša raven stresnih hormonov. Lahko pomaga pri lajšanju bolečin, proti glavobolom, proti stresu, za boljšo gibljivost, saj preprečuje zakrčenost in togost mišic. Z masažo poskrbimo za večjo regeneracijo tkiva po športnih aktivnostih, pripomore pa tudi k boljšemu spancu, saj lajša nespečnost.

Če vse pozitivne učinke masaže združimo, vemo, da je masaža pomembna za splošno zdravje in dobro počutje telesa. Vemo pa tudi, da igra ključno vlogo pri ohranjanju ravnovesje telesa.

 

KAJ PONUJAMO PRI NAS

 • Klasične masaže
 • Sproščujoče masaže
 • Terapevtske masaže
 • Refleksno masažo stopal
 • Anticelulitne masaže
 • Japonski naravni lifting obraza
 • Ročno limfno drenažo
 • Specialno masažo glave
 • Kombinacijo masaž po izboru stranke
 • Tretma Access Bars

ZAKAJ KOZMETIČNE STORITVE?

Vsaka ženska in pa tudi moški, se radi počutimo dobro v svoji koži. Zato smo v našem salonu dodali še druge storitve, saj smo videli, da prihaja do več povpraševanja po drugih storitvah. Kozmetične storitve so prav tako pomembne iz več razlogov. Recimo z liftingom obraza skrbimo za lepšo in bolj sijočo kožo, za večji tonus mišic in manj izrazite gube. Istočasno s tem vlažimo kožo in s tem ohranjamo njeno prožnost ter elastičnost. Zavedamo se naravne lepote žensk, ki z manjšo spremembo privede do še večjega zadovoljstva same stranke. Zato smo se odločili dodati tudi oblikovanje in barvanje obrvi, ki so nekakšen okvir na našem obrazu. Le te poudarijo naravno lepoto in izboljšajo samozavest marsikateri ženski (tudi moškemu). Za piko na i svetujemo tudi vihanje naravnih trepalnic, ki dlačico nahrani in okrepi, kar ponovno privede do zadovoljstva stranke. Vse ostale storitve pa bi bolj rekla, da so kot pomoč pri osebni negi telesa. Vedno manj časa imamo in ljudje se vedno težje doma sami uredijo. Sem štejemo manikiro in pedikuro, ki se je poslužuje vedno več ljudi.

Gledano v celoti je odločitev na razširitev podjetja bila več kot odlična ideja. Strmeti k znanju in nadgradnji za zadovoljstvo stranke je največ, kar jim lahko ponudimo, saj se mora vsak v svoji koži počuti maksimalno dobro. In mi strmimo k temu, da se vsak pri nas in v svoji koži počuti odlično.

 

KAJ ŠE PONUJAMO

 • Manikira
 • Pedikura
 • Vihanje naravnih trepalnic – lash lift
 • Laminacija obrvi – brow lift

KJE NAS NAJDETE?

Wellness studio ZARJA se nahaja v Murski Soboti, na Lendavski ulici 8.

 

DOBRODOŠLI na razvajanje

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno