IZOBRAŽEVANJE ZA PODOLOŠKE SPONKE PODOBRACE®

Dermanova
Dermanova
80podobrace

STROKOVNJAKI!PREDSTAVIJO!

PODOLOŠKE SPONKE PODOBRACE®

Vraščen noht

Vraščen noht (Unguis incarnatus) je stanje, kjer oster vogal nohta pritiska in se vrašča v okoliško mehko tkivo in povzroča bolečine ali okužbe. Najpogosteje se vraščanje pojavi na palcih in prizadane veliko ljudi vseh starosti. Vzroki za nastanek so nepravilno pokrajšani nohti, neprimerna obutev, poškodbe, dednost, motnje rasti nohta, zdravila, bolezni,…

 

Kaj so podološke sponke, kako delujejo in zakaj se uporabljajo?

Podološke sponke Podobrace® so registrirane kot medicinski pripomoček in se uporabljajo za korekcijo vraščenih nohtov. Izdelane so iz z implantološkega visokokakovostnega certificiranega jekla (CE) in predstavljajo poljski izum podjetja Podopharm. Oblika, debelina in ukrivljenost nohtne plošče vplivajo na izbiro pravilnega premera podološke sponke. 

 

Po namestitvi podološke sponke stranka ne čuti več bolečine in občuti takojšnje olajšanje. Kar je najbolj pomembno, ker sila sponke zelo hitro in učinkovito zmanjša bolečino in razbremeni območje ob nohtu in koži, ni potrebe po lokalni anesteziji. Podološke sponke predstavljajo alternativo kirurškim operacijam, ki lahko povzročijo deformacije nohtne plošče.

 

Namen uporabe podološke sponke:

  1. Spremeniti način rasti nohtne plošče
  2. Preprečiti vraščanje nohtne plošče v nohtno gubo
  3. Korekcija nepravilno (patološko) oblikovane nohtne plošče
  4. Uporaba brez omejitev življenjskih dejavnosti

 

Izobraževanje za podološke sponke PODOBRACE®

V Centru Pedimed nudimo izobraževanje za kozmetične in pedikerske salone. Izobraževanje je enodnevno in poteka pod vodstvom dveh medicinskih pedikerk Centra Pedimed z dolgoletnimi izkušnjami. Pedimed je pooblaščeni zastopnik podjetja PODOPHARM. Izobraževanje poteka v manjši skupini ali individualno po dogovoru na lokaciji. Sestavljeno je iz dveh delov. V teoretičnem delu izveste več o podoloških sponkah, kasneje pa sledi praktični del, kjer se spoznate s pravilnim rokovanjem z orodjem in nato se na modelu/stranki najprej prikaže in nato izvede namestitev podološke sponke. Ob zaključenem izobraževanju pridobite certifikat, s katerim dokazujete usposobljenost in primerno znanje za delo s podološkimi sponkami.

 

Več informacij o izobraževanju najdete na spletni strani https://pedimed.si/izdelek/izobrazevanje-podobrace/  ali nam pošljite povpraševanje na email info@pedimed.si. Registrirajte se kot poslovni uporabnik in izkoristite nakupovanje s popustom za podjetja.

Distribucija za Slovenijo Pedimed d.o.o.

Veliko Globoko 11 1303 Zagradec

 

www.pedimed.si

 

info@pedimed.si

 

telefon: 080 12 14

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno