Izobraževalni oddelek ART-PE d.o.o.,

Dermanova
Dermanova
artpe članek 79 1

STROKOVNJAKI!PREDSTAVIJO!

Izobraževalni oddelek ART-PE d.o.o., strast in znanje v kombinaciji

V reviji Dermanova smo se odločili predstaviti izjemno strokovnost in strast do kozmetičnega poklica, ki ju prinašata Tamara Trstenjak in Renata Peterle, ključni članici izobraževalnega oddelka podjetja ART-PE.

 

Tamara Trstenjak

Z več kot 18 leti izkušenj v kozmetični industriji, Tamara Trstenjak ni le vodja izobraževanj pri ART-PE, temveč tudi goreča ljubiteljica svojega poklica. S svojim zanosom za delo v kozmetiki in vodenjem izobraževanj navdušuje tako kolege kot tudi udeležence tečajev. Njeno obsežno znanje prenaša naslednjim generacijam s smehom in energijo, ki ozračje naredita še bolj navdihujoče.

Tamara se v prostem času posveča osebnemu trenerstvu v fitnesu, kjer svojim strankam pomaga do boljšega načina življenja.

Za seboj ima tudi impresivno kariero kot vodja salona in izkušnje kot kozmetičarka, kar ji daje dodatno globino razumevanja industrije in potreb strank.

 

Renata Peterle

Renata Peterle, edukatorka za hrvaški trg, je diplomantka KIF fakultete v Zagrebu, že več kot 30 let pa vlaga svoje znanje v kozmetično področje. Specializirala se je v manualnih tehnikah in tehnologijah aparativne kozmetike. Njeno delo odlikujejo predanost, natančnost in ljubezen do poklica.

Renata o sebi pove, da ljubi vse, kar ljubijo mladi. S svojim pristopom se povezuje s strankami na edinstven način. V prostem času peče odlične slaščice.

Ni le izkušena kozmetičarka; zadnja 4 leta je tudi edukatorka pri ART-PE d.o.o. za področje Hrvaške. S številnimi uspešno zaključenimi izobraževanji si je pridobila dragoceno znanje, ki ga zdaj z veseljem deli s svojimi strankami.

 

Tamara in Renata sta ključni članici izobraževalnega oddelka ART-PE, ki s svojo strastjo in znanjem postavljata nove standarde v kozmetični industriji. Njuna posvečenost poučevanju in nenehno izpopolnjevanje prinašata inovativne pristope, ki bogatijo  znanje kozmetičark.

ART-PE d.o.o.

Razstavno-prodajni salon ART-PE
Temeniška pot 6
8210 Trebnje

 

Odprto vsak delovnik od ponedeljka do petka, od 8.00 do 16.00 h

051 883 444
prodaja@art-kozmetika.com

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno