Odločite se za napredek

Dermanova
Dermanova
alerion 78 arkana2

STROKOVNJAKI!PREDSTAVIJO!

odločite se za eksosome

Exosomes – revolucionarna nega za popolno kožo in pomlajevanje

 

V svetu estetske kozmetologije se nenehno pojavljajo inovacije, ki prinašajo revolucionarne tretmaje za pomlajevanje in nego kože. Arkana kot prva predstavlja najnovejšo zvezdo med njimi – eksosome. To izjemno znanstveno odkritje je spremenilo igro v svetu tretmajev za nego kože in pomlajevanje.

Regenerativna medicina si ponovno utira pot v estetsko kozmetologijo, tokrat pa jo vodijo eksosomi. Najnovejša znanstvena odkritja potrjujejo izjemno učinkovitost eksosomov, zaradi česar so nepogrešljiva obravnava na področju estetike. Kar tri Nobelove nagrade so povezane z raziskovanjem eksosomov in njihove na novo odkrite vloge, ki so se izkazale za fantastične pri pomlajevalnih tretmajih. Zakaj so eksosomi popolna izbira za nego in pomlajevanje kože za vaše stranke.

 

Eksosomi – mali čudežni glasniki

Eksosomi so drobni delci, ki se sproščajo iz skoraj vseh celic našega telesa, vključno z izvornimi celicami. Prej so jih šteli za celični odpadek, v zadnjih letih pa so odkrili, da igrajo ključno vlogo pri regeneraciji in komunikaciji med celicami. Zaradi svoje majhnosti in bogate sestave so izjemno učinkoviti nosilci za transport različnih bioaktivnih snovi in ​​zdravil.

 

Kako eksosomi vplivajo na kožo?

S starostjo se število mladostnih celic, ki proizvajajo eksosome, zmanjša, kar povzroči izgubo čvrstosti kože, pojav drobnih linij in gub. Eksosomski tretmaji povrnejo koži mladosten sijaj in vitalnost. Izboljšujejo proizvodnjo kolagena in elastina, pospešujejo celjenje, zmanjšujejo vnetja in delujejo proti poškodbam zaradi UV sevanja. Poleg tega se eksosomi uporabljajo pri zdravljenju različnih dermatoloških stanj.

 

Kako uporabljati eksosome?

Eksosomi zlahka prodrejo skozi kožno bariero in se uporabljajo v kombinaciji z različnimi kozmetičnimi tehnikami, kot so mikroiglice, frakcijski laser, elektroporacija in druge. Exosomski tretmaji ponujajo široko paleto možnosti, ki imajo en pomemben skupni imenovalec – koža je polepšana in pomlajena, rezultat pa je viden že po prvem tretmaju.

 

Arkana – vodilna v eksosomalnih zdravljenjih

Arkana je prva blagovna znamka na svetu, ki uporablja patentirani ExoComplex® – koncentriran kompleks eksosomov iz rastlin. Njihova izjemna biokompatibilnost jim omogoča, da se učinkovito prenašajo in spajajo s kožnimi celicami, spodbujajo proizvodnjo kolagena in koži vračajo mladosten videz.

 

Povečanje biološke uporabnosti eksosomov

EXO + PRP Advanced Treat set ponuja celovito rešitev, ki vključuje EXO serum in PRP serum. Ta kombinirana nega spodbuja proizvodnjo kolagena, izboljša gostoto in volumen kože in se lahko uporablja kot podpora invazivnim estetskim tretmajem.

 

Trihologija na osnovi eksosomov

Eksosomi se uporabljajo tudi za izboljšanje rasti las in regeneracijo lasišča, kar je učinkovita možnost za ljudi, ki se soočajo s težavami izpadanja las.

 

Dopolnitev z eksosomi

Napredna estetska kozmetologija temelji na prilagojenih tretmajih, domači negi in eksosomalnih oralnih dodatkih z dodatki EXO Nutri Power. To prehransko dopolnilo vsebuje sadne eksosome in podpira regeneracijo kože ter upočasnjuje proces staranja.

 

Zaključek

Eksosomi predstavljajo revolucionarno spremembo v svetu estetske kozmetologije. Zaradi učinkovitosti, varnosti in širokega spektra uporabe so nepogrešljiva izbira za nego in pomlajevanje kože. Arkana, vodilna v teh tretmajih, zagotavlja vrhunsko eksosomsko modulacijo, kar je garancija za izjemne rezultate.

 

Pozabite na znake staranja in svojim strankam zagotovite brezhiben videz z eksosomalnimi tretmaji. Odločite se za napredek, odločite se za eksosome.

Alerion DT grupa d.o.o.

->   www.alerion.si
->   info@alerion.si
->   + 385 91 6776 001

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno