alerion dt group

Dermanova
Dermanova
alerion pr1

STROKOVNJAKI!PREDSTAVIJO!

ALERION DT GROUP

VISOKO STROKOVNA EKIPA Z EDINSTVENIM POSLOVNIM MODELOM, KI ŠČITI INTERESE STRANK.

UVOZNIK IN DISTRIBUTOR PROFESIONALNE KOZMETIKE IN KOZMETIČNIH NAPRAV Z  IZOBRAŽEVALNO, STORITVENO IN TRŽNO PODPORO

 

V skupini Alerion DT smo predani delu s profesionalnimi estetskimi in terapevtskimi pripomočki, ter profesionalno kozmetiko, nevrokozmetiko in dermokozmetiko. Pri izbiri blagovnih znamk, s katerimi sodelujemo, smo usmerjeni predvsem v njihovo kakovost in učinkovitost. Z izdelki in napravami iz naše ponudbe luksuznih blagovnih znamk je mogoče odgovoriti na vse težave kože obraza in telesa, s katerimi se srečujejo zaposleni v dermoestetskih centrih, pa tudi ustvariti popoln SPA meni v wellness centrih.

Z več kot 15 letnimi  izkušnjami pri delu s profesionalnimi blagovnimi znamkami za lepoto nam je prineslo številne odlične stranke – kozmetične salone, centre za nego telesa in obraza, estetske klinike, wellness in spa centre, terapevtske centre. Dolga leta vzdržujemo odlična partnerstva zaradi strokovnosti pri pristopu k delu, ki ga opravljamo, poznavanja problemov, s katerimi se naši partnerji srečujejo vsak dan, in zmožnostjo odzivanja na te težave.

Potem, ko smo skrbno izbrali blagovne znamke, s katerimi sodelujemo, najpomembnejši poudarek v našem poslu dajemo izobraževanju: izobraževanje naših prodajnih zastopnikov in pedagogov, predvsem pa izobraževanje končnih kupcev. Samo popolnoma izobraženi terapevti bodo s skrbno izbrano blagovno znamko, ki ustreza viziji določenega lepotnega centra, zagotovili zadovoljiv končni rezultat profesionalnega aparata ali ročne obravnave.

Poleg nenehnega, stalnega izobraževanja svojim strankam pomagamo z oblikovanjem poslovnih modelov, ki jim bodo pomagali razviti njihovo podjetje – priporočila blagovnih znamk in storitev po skrbni analizi njihovega poslovanja in ciljev, možnosti zaposlovanja, pomagali ustvariti zadovoljivo finančno strukturo, zvestobo modele nagrajevanja in spodbujanje rasti s številnimi ugodnostmi za obstoječe in nove stranke …

 

Kaj o nas govorijo številke?

– 17 let izkušenj

– Sodelovanje z več kot 400 priznanimi strankami – lepotnimi centri, dermatološkimi ambulantami, zdraviliškimi in wellness centri, hoteli, fitnes centri …

 

– Ekipa 12 ljudi, ki vam je popolnoma predana

– 14 priznanih svetovnih blagovnih znamk v ponudbi

– Več kot 300 nameščenih aparatov v lepotnih salonih

– Prisotnost v več kot 7 državah

– Poslovanje po standardih EU v 100% interesu strank

 

– Nekatere blagovne znamke, ki jih zastopamo:

  • GUINOT – Vodilna kozmetična znamka na svetu z inovativnimi metodami neg za polno učinkovitost.
  • ARKANA – Nevrokozmetika in dermokozmetika z izjemno močnimi učinkovinami za popolno lepoto kože.
  • INSPIRA: COSMETICS – Inovativna nemška blagovna znamka – linija za profesionalno dermokozmetično nego kože, ki dosega vrhunske rezultate.
  • BCN INSTITUT – Vodilna blagovna znamka, strokovnjak za mezoterapijo obraza in telesa, ponuja široko paleto mezokoktajlov in opreme za uporabo najsodobnejših tretmajev mezoterapije.
  • AROMS NATUR – Luksuzna profesionalna kozmetika z naravnim, celostnim pristopom do kože in lepote.
  • POLHEAVEN – Program masažnih sveč, namenjen vsem lepotnim centrom, ki želijo svojim strankam zagotoviti popolno izkušnjo masaže.
  • HAFNER – Neizogiben del ponudbe vsakega wellness centra – masažni kompleti s školjkami, himalajske soli in razkošna masažna olja.
  • LPG – Rešitev št. 1. v svetu pri odpravljanju celulita, lokalizirane maščobe in povešene kože. Naravni način za dosego popolne linije.
  • BFC – Dinamična izbira učinkovitih naprav, ki jih potrebuje vsak kozmetični salon. Vidni rezultati in varno delovanje.

Alerion DT grupa d.o.o.

alerion.si

info@alerion.si

M: + 385 91 6776 001

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno