5x MOČNEJŠI BIO-MICRONEEDLING NOVE GENERACIJE

Dermanova
Dermanova
skinzzo80 5

STROKOVNJAKI!PREDSTAVIJO!

8 MILIJONOV NARAVNIH BIO-MIKROIGLIC + 3PEPTIDI V ENEM TRETMAJU

Peptaxel™, imenovan tudi bio-microneedling, je nova terapija, zasnovana kot alternativa standardnemu microneedlingu, radiofrekvenčnemu (RF) liftingu, kemičnim pilingom, dermoabraziji in laserskim tretmajem kože. Je veliko varnejša in jo lahko izvajamo na skoraj vseh delih obraza ali telesa.

V svetu lepote in dermatologije se vedno iščejo inovativne rešitve, ki bi lahko spremenile igro in prinesle resnično izjemne rezultate. V tem duhu predstavljamo Altum™ PEPTIDE spikule in Peptaxel™ profesionalni program – dvojni udarec za pomlajevanje, regeneracijo kože ter boj proti aknam. Njihova edinstvena formulacija in izjemni rezultati so podprti s patentiranimi tehnologijami, ki obljubljajo preporod v svetu kozmetičnih in dermatoloških terapij.

Kaj so Altum™ PEPTIDE spikule oz. mikroiglice?

Altum™PEPTIDE je prvi patentiran biometarial na svetu morskega izvora. Altum™PEPTIDE je sestavljen iz Raphitox™ spikule oz. mikroiglice, drobne igličaste strukture morske spužve izkopane globoko v morju in nanje vezane peptide, surovo sestavino, ki aktivira proizvodnjo kolagena v koži. Oči ga lahko vidijo kot prah, pod mikroskopom pa kot ostro paličasto kristalno ali topo kostno iglo. Altum™PEPTIDE je na splošno dolg 200-250 um in ima približno 10 um v premeru.

Ko se nanesejo na kožo, spikule prodrejo v povrhnjico in sprožijo nadzorovan odziv mikropoškodbe in stimulacijo fibroblastnih celic z vnosom 3peptidov. To spodbuja naravno proizvodnjo kolagena in elastina v telesu, dveh bistvenih beljakovin, ki ohranjata elastičnost in čvrstost kože. Altum™ PEPTIDE spikule so strukturno kompleksne molekule, ki so zasnovane za delovanje na celični ravni in ciljanje specifičnih problemov kože, kot so gubice, izguba elastičnosti in akne.

skinzzo80 2

Altum™PEPTIDE je prvi patentiran biomaterial na svetu morskega izvora. 

Profesionalni program za izboljšanje kožnih gub in krepitev elastičnosti.

skinzzo80 3

Glede na teste tretjih oseb, ki jih je izvedel Korejski inštitut za dermatologijo, je Altum™ PEPTIDE pokazal 60-krat večjo stopnjo prodiranja v kožo, kot standardni peptidi. Intenzivno deluje tudi na predelih z drobnimi linijami in gubicami.

Zakaj je Altum™Peptide najboljši?

 

ALTUM™ PEPTIDE niso samo spikule, peptidi in druge aktivne sestavine pomešane skupaj. Altum™ Peptide  je patentiran sistem vezanja in sproščanja, ki uporablja RAPHITOX™ spikule za transport vezanih tripeptidov v povrhnjico, kjer jih nato encim glutation sprosti v kožo. Prosti peptidi stimulirajo fibroblaste in sprožijo sintezo kolagena.

Klinične študije so pokazale, da je zaradi tehnologije pritrjevanja peptidov direktno na spikulo, rezultat pomlajevanja in obnavljanja kože za kar 500% boljši v primerjavi s predhodnimi sistemi spikul.

 

Hitri in učinkoviti rezultati se najpogosteje opazijo pri:

  1. Stimulaciji kolagena: Študije so pokazale, da Altum™ Peptide spikule izboljšujejo teksturo kože, zmanjšujejo videz gubic, spodbujajo proizvodnjo kolagena in elastina ter pospešujejo procese obnavljanja celic. To pomeni, da so rezultati vidni in dolgotrajni.
  2. Boju proti aknam: Altum™ Peptide spikule so se izkazale tudi kot učinkovita rešitev pri obvladovanju aken. Njihove protivnetne lastnosti pomagajo pri zmanjševanju vnetja, preprečujejo nastanek novih mozoljev in pospešujejo celjenje kože.
  3. Regeneraciji kože: Altum peptide spikule spodbujajo regeneracijo kože tako, da pospešujejo proces obnove celic, kar omogoča hitrejše celjenje poškodovane ali razdražene kože ter izboljšanje njene teksture in tone.

Certificirani patenti in varnostni listi za jamstvo vrhunske kakovosti

 

Peptaxel™ je vrhunec 15-letnega raziskovanja in 3 milijone dolarjev vredne naložbe v raziskave in razvoj ter podprtost s patentiranimi tehnologijami, ki jamčijo za njihovo izjemno učinkovitost, varnost in kakovost. To je zagotovilo, da so Altum™ PEPTIDE spikule in Peptaxel™ program vodilni v svoji kategoriji in prinašajo resnično fantastične rezultate.

Altum™ PEPTIDE spikule in Peptaxel™ program sta zasnovana za tiste, ki si želijo več kot le običajno nego kože. Sta revolucionarna rešitev za pomlajevanje, regeneracijo in boj proti aknam, ki temeljita na najnovejših dosežkih v znanosti in tehnologiji. Podprta s patentiranimi tehnologijami in potrjena s fantastičnimi rezultati, sta nepogrešljiva za vse, ki si želijo resnično preoblikovati svojo kožo.

 

skinzzo80 4
Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno