RIBESKIN ZAKLJUČNI IZDELKI SO IDEALNI

Dermanova
Dermanova
njus dermistica79 ribeskin2

DERMA!PRIPOROČA!

Zakaj so torej ti izdelki tako pomembni?

Intenzivni kozmetični postopki, kot so pilingi, laserski tretmaji in druge napredne nege kože, lahko prinesejo izjemne rezultate, vendar pa je pomembno, da koži po teh postopkih nudimo ustrezno nego in pomiritev. Kreme in maske, zasnovane posebej za ta namen, igrajo ključno vlogo pri obnavljanju kože ter zmanjševanju draženja in nelagodja. Zakaj so torej ti izdelki tako pomembni?

 

  1. Pomirjanje vnetij: Intenzivni postopki pogosto povzročijo rdečico in vnetja na koži. Kreme in maske, obogatene s pomirjevalnimi sestavinami, lahko zmanjšajo vnetja ter tako koži povrnejo mir in udobje.
  2. Vlaženje kože: Po kozmetičnih postopkih je koža pogosto občutljiva in dehidrirana. Hialuronska kislina, glicerin in druge vlažilne sestavine v kremah pomagajo obnoviti naravno vlažnost kože, kar je ključnega pomena za hitrejše celjenje.
  3. Pospeševanje celjenja: Naravno korejski ekstrakti in druge regenerativne sestavine pospešujejo proces celjenja kože, pomagajo zmanjšati otekline ter obnoviti poškodovane celice.
  4. Antioksidativna zaščita: Kreme, ki vsebujejo antioksidante, nudijo zaščito pred prostimi radikali in ščitijo kožo pred nadaljnjimi poškodbami.
  5. Podpora naravni zaščitni pregradi: Po kozmetičnih postopkih je koža lahko občutljiva, zato je pomembno, da ji nudimo dodatno zaščito. Kreme in maske s probiotiki lahko pomagajo obnoviti ravnovesje mikrobov na koži, krepijo naravno zaščitno pregrado ter preprečujejo morebitne nadaljnje težave.

Uporaba specializiranih krem in mask po intenzivnih kozmetičnih postopkih ni le razvajanje za kožo, ampak tudi ključnega pomena za ohranjanje in izboljšanje rezultatov postopkov ter zmanjšanje morebitnih stranskih učinkov.

Z redno uporabo teh izdelkov lahko dosežemo kožo, ki je ne le lepa, ampak tudi zdrava in negovana.

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno