Zanesljivi testni komplet za dermatofite

Dermanova
Dermanova
njus,članek pedimed79 funghicheck2

STROKOVNJAKI!PREDSTAVIJO!

Testni komplet HFL FungiCheck je velik napredek pri diagnosticiranju prisotnosti dermatofitov v vzorcih nohtov.

To je enostaven test, ki ga lahko uporabite v zaupanja vrednem okolju vaše lastne prakse. Zanesljiv in natančen rezultat v 10 minutah. Test izvedete preprosto tako, da vzamete vzorec nohta, ga položite v epruveto, dodate malo ekstrakcijske tekočine in nato premešate. Zadnji korak je potopitev testnega lističa v epruveto. Ta vam bo potrdil ali zavrgel diagnozo z eno ali dvema črtama.

 

Uporabite FungiCheck v svoji praksi kot rutino in zagotovite najvišji standard oskrbe s pravilno diagnozo. Svojo prakso boste s tem dvignili na višjo raven.

 

Uvedba testa FungiCheck je še posebej primerna za nove stranke, ki pridejo po pomoč zaradi nenormalnosti ali poškodb na nohtih. Ne pozabite, da ima približno 50 % vseh strank, ki navajajo o poškodbi nohta glivično okužbo, 50 % pa ne, kar je smiselno poudariti pri posvetu s stranko.

 

Testiranje vam omogoča, da ustvarite najboljši načrt zdravljenja. Brez diagnostičnega testa, bo diagnoza vedno temeljila na slutnji in predvidevanju namesto na gotovosti. Zavedajte se, da je raziskava pokazala, da je 1 od 3 vizualnih diagnoz glivične okužbe na nohtih napačna.

 

FungiCheck je na voljo le za medicinske pedikerje, specialiste za zdravje stopal, podologe, zdravnike in dermatologe.

 

Na podlagi izida testa lahko ustvarite boljši načrt zdravljenja za vašo stranko ali jo celo napotite k splošnemu zdravniku.

 

Testirajte nohte na glivično okužbo s 97,2% zanesljivostjo.

Distribucija za Slovenijo Pedimed d.o.o.

Veliko Globoko 11 1303 Zagradec

 

www.pedimed.si

 

info@pedimed.si

 

telefon: 080 12 14

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno