Stranke O Našem Delu

Dermanova
Dermanova
nm80 1

STROKOVNJAKI!PREDSTAVIJO!

Stranke o našem delu - ponosni na odzive

Lep sprejem, prijazen pogovor in posvet.

Storitve pedikure so zelo natančne, prisotni so poglobitev pri delu in nasveti. Pohvalno za zelo dobro obravnavano in sanirano problematiko na nohtih. Res sem zelo zadovoljna.

Irena

 

Same storitve so na izjemno visokem nivoju – tako od samega sprejema do same opravljene storitve. Sam sem pretežno obiskoval masaže. Moram pa podati dodatno pohvalo Nii, ki ima izreden občutek in smisel za masažo in samo upam, da bo kariero nadaljevala v tej smeri. Mentorji so pripravili študentke za delo na res visokem nivoju.

Očitno je še nekaj upanja, da na mladih svet stoji 🙂

Aleš

 

Zelo dobra učna baza. Študentke se trudijo delati po pravilih. So prijazne, imajo zelo dobre

učne pogoje in dobro strokovno vodstvo.

Nevenka

Imela sem različne kozmetične nege obraza (vakuumska masaža, UZ-stimulacija), pa tudi kozmetične terapije telesa (preoblikovanje telesa z nizko frekvečnim UZ). Koristila sem

tudi hi fu terapijo, refleksno consko masažo in masažo telesa s snopki.

S storitvami sem bila zelo zadovoljna, imate zelo profesionalen odnos, prijeten prostor (ustrezna klima, topel in hkrati prezračen prostor, prijetna in sproščujoča glasba). Skratka, skrbite, da se stranka prijetno in sproščeno počuti.

Darja

 

Pedikura je zelo v redu, nega je odlična. Študentke se zelo potrudijo in so zelo prijazne.

Delo opravijo strokovno in kvalitetno, tako da sem s storitvijo zares zadovoljen. Zato rad prihajam na pedikuro.

Stranka

 

Na refleksno conski masaži stopal je bilo zelo sproščujoče. Študentka, ki je izvajala masažo, je imela občutek za to, kar počne. Podala je tudi informacije, ki so bile po masaži koristne. Super. Še kdaj.

Stranka

Zelo prijazno, strokovno in simpatično osebje. Pohvalila bi profesionalen odnos s strani študentk in njihovih mentoric. Storitve so zelo na nivoju.

Prepričajo me čistoča, vrhunski preparati ter odlične storitve, ki so na voljo. Študentke res obvladajo svoje delo. Postala sem stalna stranka, saj sem zelo zadovoljna. Ljubeznivost in skrb za stranke sta absolutno nadpovprečni.

stranka

 

Želim izraziti soje zadovoljstvo glede uporabe kozmetičnih storite na vaši šoli. Izbral sem nekaj različnih vrst masaž, vsaka je bila edinstvena in celovita, znanje in izvedba študentk pa sta bili odlični, kar me je navdušilo.

Pohvalil bi trud in predanost vaših študentk. Njihov pristop je izjemno profesionalen, so prijazne in ustrežljive. Prepričan sem, da imate svetlo prihodnost in se že veselim ponovnega obiska.

Slobodan

Program Kozmetika na Šolskem centru Novo mesto sem v letošnjem letu dobesedno občutila na lastni koži. Mož mi je podaril paket regeneracije, ki je trajal ves mesec. Masaže so bile zaradi migren več kot dobrodošle, prav tako nega obraza in manikira.

Po mesecu dni alternativnih masažnih tehnik nisem mogla verjeti, da že ves mesec nisem imela migrene glede na to, da me le-te sicer spremljajo tedensko. Učinkoviti so bili ponavljajoči tretmaji indijske anti stresne masaže glave, izredno blagodejna ajurvedska masaža, najbolj od vseh pa me je presenetila refleksno conska masaža stopal. Ob masaži sem čutila, na kateri del telesa posamezna točka vpliva. Brez, da bi izpostavila bolečine ob pritisku na določeno mesto, je študentka ugotovila, da mi izziv predstavlja zgornji del hrbta. Ne samo da je bila masaža odlična, prijazna študentka mi je tudi razložila, na katerih mestih naj si masiram stopala in dlani za odpravo težav.

Tudi na mikrodermoabraziji obraza sem izvedela veliko novega. Nasploh mi je bil všeč pristop s stalnimi razlagami postopkov in vzpodbuden način dela predavateljic s študentkami. Za nekatera dekleta bi si upala staviti, da že delajo y kozmetičnem salonu, vendar je večina zatrdila, da temu ni tako. Hvala Anji, Maruši, Tini, Alji… Še posebej me je navdušila študentka Nia, vsekakor je že dobila pro stranko, saj jo bom z veseljem obiskala na praksi in upam, da kasneje tudi v njenem lastnem salonu.

Nataša

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno