SANAMED kremne pene

Dermanova
Dermanova
njus spaland 79 caremed2

DERMA!PRIPOROČA!

SANAMED kremne pene: profesionalna nega za lepa stopala in roke

V vrhunski ponudbi izdelkov za nego stopal in rok pod blagovno znamko Sanamed se skriva skrbno zasnovana serija kremnih pen, ki so namenjene profesionalni negi vaših stopal in rok. Zaupajte kakovosti izdelkov SANAMED, ki temelji na več letni tradiciji in predanosti odličnosti.

 

Dermatološko preverjena odličnost: vsak izdelek Sanamed je predmet odobritve neodvisne dermatološke strokovne komisije, ki je potrdila izjemno kompatibilnost s kožo. Narejeni so v Nemčiji, v skladu z najvišjimi svetovnimi standardi kakovosti, pod stalnim nadzorom. To jamči, da boste deležni vrhunske kakovosti, ki je na voljo na trgu.

 

Široka paleta rešitev za kožo: ponosno predstavljamo raznoliko paleto pen, oblikovanih za reševanje različnih težav na stopalih. Ne glede na to, ali se soočate s suho kožo, razpokano kožo, otiščanci, občutljivo kožo, hiperhidrozo kožo, glivičnimi obolenji ali želite učinek hlajenja oziroma gretja, pene Sanamed nudi pravo rešitev. Vsaka pena je natančno zasnovana za reševanje specifičnih potreb vaše kože.

 

S SANAMED penami boste doživeli vrhunsko kakovost in učinkovitost ter ohranili zavezanost do zdrave in negovane kože.

b2b.spaland.si

 

040 200 455 

 

info@spaland.si

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno