Ohranjanje zdravih nohtov in stopal z Demykomed

Dermanova
Dermanova
njus80 spaland demykomed1

DERMA!PRIPOROČA!

Vsakodnevna nega nohtov in stopal je ključna za ohranjanje njihovega zdravega videza.

Demykomed ponuja vrsto izdelkov, ki pomagajo zaščititi nohte in kožo pred glivicami, saj temeljijo na glavni učinkovini klotrimazol.

 

Nagel und Hautschutzliquid: Tinktura za nohte je odlična za povečanje odpornosti kože ter zaviranje razvoja glivic. Zahvaljujoč visoko kakovostnim sestavinam, so rezultati hitro opazni. Enostavna uporaba s pipeto omogoča natančno doziranje.

 

Nagelschutzoil: Olje za zaščito nohtov in obnohtne kožice dolgoročno ščiti krhke nohte pred izsušitvijo. Sestavine, kot so bisabolol, tokoferol in klotrimazol, zagotavljajo optimalno zaščito in nego.

 

Nagel und Hautschutzcreme: Hitro vpojna krema je idealna za nego kože, občutljivih na glivice. S svojo visokokakovostno formulo kožo neguje, ščiti in spodbuja naravni obnovitveni proces.

 

Hautschutz Spray: Idealna rešitev za tiste, ki se redno izpostavljajo tveganjem za okužbe, kot je bosa hoja na kopališčih ali uporaba izposojene obutve. S skrbni izbranimi sestavinami krepi kožno bariero in zmanjšuje tveganje za okužbe.

Z redno uporabo izdelkov Demykomed lahko dosežete zdrave in lepe nohte ter kožo na stopalih, brez strahu pred glivicami. Odkrijte moč naravnega negovanja in ohranite svoja stopala v vrhunski formi!

b2b.spaland.si

 

040 200 455 

 

info@spaland.si

 

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno