neinvaziven 30-minutni postopek

Dermanova
Dermanova
njus,članek alerion79 biorepeel2

DERMA!PRIPOROČA!

Obogatite ponudbo svojega salona z BioRePeel izdelki

Inovativna rešitev za nego, obnovo in pomlajevanje kože

 

V svetu transformacijskih tretmajev za nego kože, izstopa BioRePeel kot inovativen, dvofazni kemični piling, ki na novo opredeljuje profesionalno nego kože v salonih po vsem svetu. Za razliko od tradicionalnih pilingov, ki povzročijo opazno luščenje kože, BioRePeel 35% TCA Peel zagotavlja minimalno luščenje. To stranki omogoča, da nadaljuje z aktivnostmi ves dan. Sestavljen je iz 18 učinkovin in 4 kislin. Ta profesionalni piling ne le da izboljša površino kože in odpravi nepopolnosti, ampak tudi spodbuja celično obnovo za trajne rezultate.

 

BioRePeel je varen za vse tipe kože in pokriva obraz, vrat in dekolte. Izboljšanje je vidno takoj po tretmaju, predvsem v zmanjšanju drobnih gub, brazgotin po aknah in neenakomerne teksture kože. Ni fotosenzibilen in omogoča tretmaje skozi vse leto.

 

Prednosti zdravljenja:

  1. Takojšnji in postopni rezultati: spremembe so vidne takoj po tretmaju, učinki pa se postopoma izboljšujejo v naslednjih tednih.
  2. Minimalno obdobje okrevanja: Z minimalnim luščenjem kože ali brez njega in lastnostmi, ki niso fotosenzitivna, se BioRePeel brezhibno prilega rutini strankinega vsakdanjega življenja, tretmaje pa je mogoče izvajati skozi vse leto.
  3. Neboleč in hiter nanos: BioRePeel se nanaša brez igle in zagotavlja takojšen sijaj in navlaženost kože. Stranke niso izpostavljene neprijetnim izkušnjam kemičnih pilingov. Kratkotrajnost samega tretmaja pa jim omogoča, da tretma umestijo v najbolj obremenjene dni v tednu.
  4. Izrazita moč aktivnih sestavin: močna formula tega tretmaja spodbuja biosintetske procese, ki so bistveni za preprečevanje učinkov staranja, povzročenih z UV žarki in onesnaževanja okolja.

Težave, ki jih odpravi BioRePeel:

BioRePeel učinkovito obravnava vrsto težav s kožo, vključno s poškodbami zaradi sonca, nepravilnostmi, hiperpigmentacijo, brazgotinami, rozaceo, razširjenimi porami, melazmo in splošno obnovo kože.

 

Popolna dermatološka obravnava

Kombinacija komponent v BioRePeelu revitalizira strukturo kože, preprečuje UV poškodbe, pigmentacijo in brazgotine pred aknami. To ni več le piling, temveč celovita medicinsko estetska in dermatološka nega, prilagojena različnim potrebam kože.

 

Inovativen, brez igel in neboleč, BioRePeel zaznamuje novo dobo v negi kože. Ponuja hitre rezultate transformacije brez običajnih izpadov, povezanih s takšnimi tretmaji. Z inovativno formulo nežnega pilinga in spodbujanja regeneracije celic razkrije sijočo kožo.

 

Z uvedbo BioRePeela v ponudbo vašega kozmetičnega salona ne dodate le izdelka; uvedite revolucijo – inovativno rešitev za nego kože, ki navdušuje stranke in dviguje status vašega salona kot destinacije za transformacijske lepotne tretmaje. Kot ekskluzivi distributer BioRePeel Cl3 vas vabimo, da se nam pridružite pri revoluciji kozmetične industrije. Izkoristite to priložnost. Povečajte prepoznavnost svojega salona, ​​izboljšate zadovoljstvo strank in spodbudite rast poslovanja s ponudbo vrhunske nege –

rešitve za nego kože.

Alerion DT grupa d.o.o.

www.alerion.si

info@alerion.si

+ 385 91 6776 001

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno