Hydrojelly® maske

Dermanova
Dermanova
njus spaland 79 hydrojelly2

DERMA!PRIPOROČA!

Esthemax podjetje se zavzema za nego vaše kože s poudarkom na dermo-kozmetičnih rešitvah in najnovejših ekoloških tehnologijah.

Celotna linija kozmetičnih izdelkov je skrbno oblikovana brez škodljivih sestavin, kot so parabeni, alkohol, mineralna olja, dinatrijev fosfat, silikon, koruzni škrob, talk, in kar je še pomembneje, brez testiranja na živalih.

 

Naša edinstvena patentirana tehnologija Hydrojelly® mask Esthemax predstavlja novo generacijo organskih peel-off mask. Hydrojelly® maske vključujejo naravne sestavine, kot so vrba, morske alge, ekološka riževa moka in bio ovsena moka in elektroliti (kalcij, klorid, natrij, magnezij in kalij) in so ključni za ohranjanje ravnovesja kože.   

 

Hydrojelly® maske se aktivirajo z vodo, kar omogoča enostavno uporabo in jih naredi idealne za  klasične nega obraza, za dopolnitev bolj invazivnih kozmetičnih tretmajev obraza ali telesa, možna uporaba po različnih aparaturah na obrazu. Primerne so za vse tipe kože. Na voljo imate preko 20 različnih mask, razdeljene glede na problematiko, ki jo tretirate pri stranki.  Z Esthemax izberete več kot le izdelke za nego kože – izberete izkušnjo, ki temelji na znanju in predanosti že več kot trideset let.

b2b.spaland.si

 

040 200 455 

 

info@spaland.si

 

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno