HISTOMERJEVA NOVA KISLINSKA LINIJA

Dermanova
Dermanova
njus,članek bobolo79 301-2

STROKOVNJAKI!PREDSTAVIJO!

HISTOMERJEVA NOVA KISLINSKA LINIJA FORMULA 301

Kemični piling predstavlja pomembno orodje za estetsko (in dermatološko) nego različnih kožnih problematik, saj zagotavlja hitro in izrazito delovanje pri zmanjševanju gubic, temnih madežev, v boju proti mladostnim aknam in kožnim nečistočam oz. za samo obnovo kože.

 

Kemični piling deluje tako, da odstrani plast odmrlih celic, ki se nahajajo na površini povrhnjice, in tako spodbudi nastajanje novih zdravih celic.

 

Vendar pa tanjšanje kože vključuje tveganja: prvo je povezano z reakcijami, ki se lahko pojavijo, od blagega do pekočega občutka, mravljinčenja  ter tudi do intenzivne rdečice, izbruhov, hiperpigmentacije; drugi je povezan z večjo ranljivostjo kože.

 

Za premagovanje težav tolerance kože številni kemični pilingi na trgu ponujajo kompromisne rešitve, pri katerih so kisline neučinkovite.

 

V Histomerjevih laboratorijih so se trudili ustvariti brezkompromisno rešitev, hiter, učinkovit in varen sistem obnavljanja kože.

 

Formula 301 je inovativen sistem obnavljanja kože, ki vam omogoča, da kar najbolje izkoristite učinkovitost kemičnega pilinga, hkrati pa zagotavlja popolno varnost uporabe.

Formula 301 vsebuje 18 izdelkov, za domačo in profesionalno uporabo, ki vključujejo prednosti kemičnega pilinga ter izbrane in specifične aktivne sestavine za učinkovito sanacijo stanj, povezanih s staranjem in nečisto kožo.

Formula 301 se znotraj deli na dve negi in sicer na formulo 301 Anti Age, ki je  edinstvena in inovativna rešitev, ki združuje prednost iučinkovitega kemičnega pilinga, ne da bi pri tem žrtvovala maksimalno varnost uporabe, s tretmajem, obogatenim z dragocenimi molekulami z lastnostmi proti staranju in madežem ter na  formulo 301 Skin Clear, ki je najučinkovitejša rešitev  mastno in nečisto ter kožo nagnjeno k aknam.

Formula 301 zagotavlja tri različne pilinge za individualno prilagojen estetski tretma.

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno