neinvaziven 30-minutni postopek

Dermanova
Dermanova
njus,članek alerion79 ageReverse2

DERMA!PRIPOROČA!

Visible Age Reverse

Naraščajoče povpraševanje v lepotni industriji po rešitvah proti znakom staranja, zlasti med ženskami, je postalo izziv, ki mu sedanja kozmetika in metode nege kože pogosto ne morejo biti kos. Zato se ljudje obračajo na naprednejše tretmaje.

 

Visible Age Reverse je inovacija v anti – agingu, katere cilj je razviti novo kožo s povečevanjem pretoka krvi do površine, obnoviti polt za mlajši, polnejši in bolj definiran videz. Ta tretma, ki ga je ustvaril in razvil pionirski francoski estetik in doktor farmacije dr. JDM, ponuja alternativo običajnim konvencionalnim anti-age tretmajem.

 

Visible Age Reverse je neinvaziven 30-minutni postopek na obrazu, ki deluje tako, da poveča pretok krvi do površine kože, tako, da bi se razvila nova koža, s čimer poveča debelino povrhnjice za 28 %. Posledica tega je osvežena, pomlajena, gladka polt z znatno zmanjšanimi znaki staranja.

Protokol ztretmaja vključuje tri bistvene korake, ki omogočajo vidno in trajno zatiranje znakov staranja kože.

 

Ti trije koraki so: spodbujanje regeneracije povrhnjice s koncentratom Age Influx, glajenje kože z elektrodo Vibrolissante, nato izravnava dermisa s frekvenčno difuzijo preko elektrode Vibrodermie.

Takoj po tretmaju so vidni učinkoviti rezultati proti staranju na kritičnih predelih, ki jih prizadene staranje: gube na čelu in gubice med obrvmi, gube okoli oči, nazolabialne gube, gube okoli ust in gube na vratu.

 

Visible Age Reverse tretmaje je mogoče prilagoditi tako, da se osredotočimo na posamezna področja, ki skrbijo stranko, kar omogoča zelo napredne rezultate na teh področjih. Hkrati pa ženskam zagotavlja tretma, popolnoma prilagojen njihovim potrebam.

 

Nega Visible Age Reverse je svetovna ekskluziva, ki jo lahko najdete le v certificiranih kozmetičnih salonih Guinot.

 

Ta inovativna nega predstavlja korak naprej v boju proti znakom staranja, ponuja revolucionarno metodo za nego kože in dokazuje svojo superiornost z zadovoljstvom strank in strokovnjakov v lepotni industriji.

Alerion DT grupa d.o.o.

www.alerion.si

info@alerion.si

+ 385 91 6776 001

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno