FOOTLOGIX® VLAŽILNA PENA ZA ROKE

Dermanova
Dermanova
njus monique 79 za roke2

DERMA!PRIPOROČA!

FOOTLOGIX® RAZKRIVA VLAŽILNO PENO ZA ROKE, KI SPREMINJA IGRO PRI NEGI ROK

Footlogix®, prva in edina pediceutical linija za nego stopal na svetu, z navdušenjem predstavlja Hydrating Hand Mousse, revolucionarni preskok v inovacijah za nego rok. Pod vizionarskim vodstvom Katharin von Gavel, pionirke na področju nege stopal, je Footlogix® od svoje ustanovitve leta 2007 neomajno zavezan izpolnjevanju edinstvenih zahtev nege stopal.


Vlažilna pena za roke Footlogix®, ki vsebuje Dermal Infusion Technology®, zagotavlja, da  sestavine prodrejo globoko v kožo in nudijo vrhunsko raven vlaženja v primerjavi z običajnimi kremami za roke. Za razliko od tradicionalnih možnosti je ‘Hydrating Hand Mousse’ lahka, zračna pena, ki se hitro vpije in ne pušča sledi mastnosti. Obravnava suhost, razpokano kožo, razdraženost ali znake staranja na rokah, vlažilna pena za roke spremeni navlaženost kože z globokimi in trajnimi učinki.

 

Izdelana z našo patentirano Dermal Infusion Technology® in obogaten z izvlečkom Cheilidonium Majus, skrbi za posebne potrebe vseh tipov kože, občutljive, suhe ali nekje vmes.  Footlogix®, znan po zagotavljanju iskanih rešitev za nego stopal, je postal stalnica za profesionalce, vrhunske salone in zdravilišča po vsem svetu.

www.moniqueshop.si

 

051 358 402

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno