Derma SR rešitev za sijočo in negovano kožo

Dermanova
Dermanova
njus80 spaland derma1

DERMA!PRIPOROČA!

Odkrijte Derma SR

Derma SR je več kot le običajna kozmetika.

Inovativna kozmecevtična linija izdelkov ni le primerna za klasične kozmetične tretmaje, temveč je tudi idealna za dermaneedling ter radiofrekvenco. Njena moč leži v aktivnih sestavinah, ki so skrbno izbrane in kombinirane za reševanje različnih kožnih težav.

 

Profesionalni serumi

V središču linije Derma SR so profesionalni serumi, ki so obogateni z aktivnimi sestavinami, kot je hialuronska kislina, ki ne le da prepoznajo potrebe vaše kože, ampak tudi zavirajo pojav gubic in izgubo elastičnosti ter izboljšujejo stanje pri težavah

 

Aktivne sestavine v serumih omogočajo reševanje številnih kožnih težav, kot so nega okoli oči, boj proti staranju, akne, pigmentacija, brazgotine, kuperoza in vitalizacija lasišča.

 

Posebej oblikovani serumi, obogateni z aktivnimi sestavinami, kot je hialuronska kislina, ne le prepoznajo potrebe vaše kože, ampak tudi zavirajo pojav gubic in izgubo elastičnosti ter izboljšujejo stanje pri težavah, kot so kuperoza, rozacea ali pigmentne spremembe.

 

Derma SR se lahko zanesete na kakovostne izdelke, ki bodo poskrbeli za vašo kožo in vam pomagali doseči želeni videz. Ne glede na vaše potrebe, Derma SR je vaša rešitev za negovano in sijočo kožo.

 

Ste zainteresirani za predstavitev v vašem salonu ali v našem izobraževalnem centru na Vranskem?

 

Pokličite Anjo (030/369-500) ali Klementino (040/200-443)

b2b.spaland.si

 

040 200 455 

 

info@spaland.si

 

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno