CHRIS FARRELL

Chris Farrell - cosmetics

CHRIS FARRELL, je naravna kozmetika. 
Inovativne tehnologije so omogočile ustvarjanje maksimalno naravne kozmetike, ki vsebuje znatno količino naravnih sestavin, ki zagotavljajo zdravilni učinek na kožo.

 

CHRIS FARRELL, je kozmetika brez konzervansov.
Že več, kot 40 let, podjetje proizvaja kozmetiko brez uporabe konzervansov s posebnim postopkom za pripravo emulzije.

 

CHRIS FARRELLje kozmetika brez mineralnih olj.
Kozmetični izdelki ne vsebujejo mineralnih olj, ki so naftni derivati. Mineralno olje (parafin, vazelin, mikrokristalni vosek) ustvarjajo neprepustni film na koži, ki zadržuje ne le vlago, ampak tudi toksine, ogljikov dioksid in metabolite, ki uničujejo kožo od znotraj. Podjetje CHRIS FARRELL GmbH uporablja rastlinska naravna olja z veliko polinenasičenih maščobnih kislin (koža zelo dobro absorbira), ki obnavljajo poškodovane celične membrane.

 

CHRIS FARRELLje kozmetika z naravnimi dišavami.
Naravne biološke snovi imajo svoj vonj, barvo in konsistenco. V kozmetiki se uporablja metoda “obarvanja arome”, pri kateri aroma postopoma izhlapeva in vonj se nevtralizira. Ta posebna metoda razvoja dišav ne povzroča alergijskih reakcij.

 

CHRIS FARRELLje ortomolekularna kozmetika.
V kozmetiki se uporabljajo vitamini, minerali, aminokisline, antioksidanti in druge ortomolerularne snovi v normi prisotnih v organizmu človeka, ki imajo biološko aktivno vlogo v obnavljanju osnovnih funkcij kože.

 

CHRIS FARRELLje biomimetična kozmetika.
Kozmetika je idealna za kožo. Sestava kozmetičnih izdelkov  vključuje podobne snovi kot so v koži, zato zagotavlja optimalen učinek aktivnih sestavin. Surovine, iz katerih proizvajajo kozmetične izdelke ali so že naravno prisotni v  koži ali kožo spodbujajo na naravni biološki način k samoobnovi, brez, da motijo homeostazo kože.

  

Chriss Farrell se NE testira na živalih in je dermatološko testirana.

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno