NUSHY, MARTINA MAJCEN D.O.O.

essentiq

kozmetika

essentiq

Edinstvena profesionalna kozmetika

  • prva in edina profesionalna kozmetika, ki omogoča koncept personaliziranih tretmajev nege kože
  • zasnovana na najsodobnejših formulacijah
  • varna za uporabo, ne vsebuje alergenov
  • slovenska kozmetika
naše vrednote:

RAZVIJAMO VISOKO KAKOVOSTNE NARAVNO EKOLOŠKE IZDELKE

V izdelke vključujemo le sestavine naravnega in ekološkega izvora, ki dokazano blagodejno delujejo na kožo in lasišče, ju bogatijo, hranijo in ščitijo. Sestavine izbiramo premišljeno in preudarno. Ob tem imamo vedno v mislih blagodejno delovanje uporabljenih sestavin na našo kožo.

Vsak izdelek mora ustrezati strogim standardom certifikata ECOGEA (www.ecogea.org) –  vsebovati mora najmanj 98 % različnih naravnih sestavin, ki se po učinkih dopolnjujejo.

SPOŠTUJEMO OKOLJE, ZATO DELUJEMO V SOŽITJU Z NJIM

Izdelki ne vsebujejo sestavin, pridobljenih iz živali ali njihovih izločkov (npr.med, mleko), zato so primerni tudi za vegane. Izdelki ne vsebujejo naftnih derivatov in drugih sestavin, ki so okolju škodljive oziroma so škodljivi njihovi stranski produkti. Izdelki so pakirani v embalaži, ki se lahko reciklira. Izdelki ali njihove sestavine tudi niso testirani na živalih.

Menimo, da bi se vsak posameznik moral kar najbolje potruditi za ohranitev in zaščito naše narave. To je dediščina, ki smo jo dobili ljudje zastonj, zato moramo storiti vse, da jo ohranimo tudi za prihodnje generacije.

SMO DRUŽBENO ODGOVORNO PODJETJE

Verjamemo, da si vsak človek zasluži dostojno življenje . Če bi vsak posameznik ali organizacija vložila le malo napora za pomoč (v kakršnikoli obliki) za orgožene ljudi, bi bil skupni učinek ogromen. Želimo prispevati h kakovostni in trajnostni rasti družbe, ki vključuje tudi najšibkejše in zapostavljene. Trudimo se ozaveščati širšo javnost o pomembnosti varovanja okolja, o sobivanju z sočlovekom, naravo in živalimi.

PRIZADEVAMO SI ZA ZADOVOLJSTVO VSEH, KI SODELUJEJO Z NAMI

V prvi vrsti si želimo zadovoljne uporabnike izdelkov. Vsak glas slišimo, zato nam zaupajte vaše želje in nam pomagajte izdelke sooblikovati po vaši meri. Zaupajte nam vaše mnenje ali postavite vprašanje (info@essentiq.si).

Zavedamo se, da uspeh ne pride sam od sebe. Zato veliko pozornosti posvečamo izgradnji dobrih in dolgoročnih odnosov z našimi poslovnimi partnerji in uporabniki naših izdelkov. Le s skupnimi načeli, močmi, interesi in željo lahko Essentiq postane blagovna znamka, ki bo pisala svojo zgodovino.

Kontakt
NUSHY, MARTINA MAJCEN D.O.O.
t -> 041 370 460
Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno