Bitje srčka

Dermanova
Dermanova
mini1.fw_-350x434

DERMA!PRIPOROČA!

Bitje srčka, brcanje, kolcanje … Ti dragoceni glasovi nas bodo popeljali našemu novorojenemu dojenčku še bliže, nas z njim še bolj povezali in nas enostavno pomirili, da je z našim dojenčkom vse v najlepšem redu

AngelSounds nam posreduje čudovite glasove razvijajočega se dojenčka v maternici. Aktivnosti dojenčka lahko slišimo takoj ko se začne premikati. V tretjem mesecu se sliši kolcanje, brcanje in tudi šibki zvoki bitja otroškega srca. AngelSounds je popolnoma varen in omogoča družini in prijateljem prav posebno izkušnjo ob glasovih novega življenja v prijetnem in domačem okolju. Aparat povežite s svojo napravo, ki omogoča snemanje in za trajni spomin posnemite prve zvoke dojenčka v maternici. AngelSounds uporablja Dupplerjev efekt ultrazvoka, to pomeni, da poslušate bitje dojenčkovega srčka in ne zvokov, ki jih proizvajajo drugi organi v telesu.

 

Z napravo naj mamica posname svoj srček in ga da poslušati svojemu novorojenemu dojenčku. Z njim znanim zvokom ga zelo pomirimo in počiti se bolj varnega. Otrok namreč sliši zvoke iz okolja že pred rojstvom in sicer od 24. tedna nosečnosti dalje.

 

Aparat Angelsounds je popolnoma varen aparat z vsemi potrebnimi strogimi evropskimi certifikati kakovosti.

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno