AKTIVNO PODOLOŠKO OLJE

Dermanova
Dermanova
njus pedimed 79 podološko olje2

DERMA!PRIPOROČA!

PODOPHARM PROFESSIONAL OLEUM HERBAL®- AKTIVNO PODOLOŠKO OLJE

Oleum Herbal® – aktivno podološko olje (30ml) temelji na najboljših sestavinah iz narave.

 

Sestava izdelka je edinstvena kombinacija organskega olja s širokim spektrom delovanja in močjo aktivnega kisika z izjemnimi lastnostmi pospeševanja obnovitvenih procesov. Izdelek je namenjen negi kože stopal, rok in nohtov – uporablja se kot zadnji korak pri podološki/pedikerski obravnavi, kot izdelek z močnim protivnetnim, regenerativnim, vlažilnim in pomirjajočim delovanjem. Učinkovito ščiti pred bakterijami, glivicami in virusi, za katere je koža po posegu še posebej dovzetna.

 

Aktivno podološko olje OLEUM HERBAL vsebuje bogat vir nenasičenih maščobnih kislin (PUFA) svetlinovo olje za nego, mehčanje in glajenje kože.

 

Veliko dozo aktivnega kisika zagotavlja ozonirano olivno olje, ki prodre v globje plasti kože in izboljša mikrocirkulacijo. Ozon spodbuja zdravljenje, deluje protibakterijsko, protiglivično in protivnetno ter stabilizira zaščitni pH kože.

Eterična olja čajevca, sivke, nageljnovih žbic in rožmarina dajejo izdelku zeliščno-cvetlični vonj, hkrati pa pomirjajo/lajšajo bolečine, srbenje, ščitijo noge, roke in nohte pred negativnimi vplivi patogenih mikroorganizmov.

Oglasno sporočilo

Letna naročnina: 16€
Dijaki in študenti: 10€
Kozmetični saloni: Brezplačno