profile_DN

dermanova.si

  • Main team
CEO/Founder

Spletna revija za kozmetiko, lepoto in zdravje
Uvodni del:

s spletno revijo DERMANOVA.si upravlja agranda d.o.o. Vse vsebine, kakor tudi slikovni material so last podjetja in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene po predhodnem soglasju lastnika, v tem primeru podjetja agranda d.o.o.. Seveda se mora ob uporabi in deljenju vsebin s spletne strani dermanova.si navesti vsa potrebna opozorila o avtorskih pravicah.

Pridržujemo si pravico do sprememb vsebin, sprememb vrstnega reda vsebin ali dodajanja in odvzemanja rubrik. Poskušali bomo zagotavljat ažurnost in točnost podatkov, vendar si jemljemo pravico do napak pri vnosu, kakor tudi do nehotenih napak pri vsebinah za kar ne prevzemamo nobene odgovornosti, Odgovornost ne prevzemamo tudi ob nadaljnji nepooblaščeni uporabi materiala s spletne revije DERMANOVA.si. Vsi uporabniki objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost.

Objavljene vsebine nimajo značaja uradnega dokumenta!

Spletna revija www.dermanova.si vsebuje povezave do drugih strani na internetu katere lastniki so pravne ali fizične osebe. Za njihovo vsebino in delovanje ne odgovarjamo.

V kolikor ste dobili naš e-mail, pomeni da ste se na sprejemanje e-mailov s spletne revije dermanova.si naročili sami, ali z vami poslovno sodelujemo. Vaš naslov smo lahko dobili tudi v javno dostopnih bazah podatkov, ali na spletu.

Osebni podatki: vse podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo skrbno varovali in uporabili izključno za namene dogovorjene z vami. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Osebni podatki se bodo zbirali in hranili v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov.

Vse slike, uporabljene na strani spletne revije so iz arhiva revije dermanova, osebnega arhiva, ali so posredovane od naročnikov oz. oglaševalcev, ali so z internetne strani www.freemages.com.

anubis s.p.
anastasija granda
razlagova ulica 9, maribor