Home NPK MANIKER

MANIKER

9.00 - 15.00
  • start date 01 Sep 2017
  • end date 30 Sep 2017
  • venue Slovenska Bistrica

NPK Maniker

dopisni list_novi_logotip

Kdo je maniker?
Maniker oblikuje nohte in izvaja osnovno nego rok in nohtov ter svetuje strankam pri negi nohtov in rok ter pri izbiri najprimernejših izdelkov in pripomočkov zanje. Njegova storitev so estetsko urejeni nohti in roke. Njegova storitev je estetsko urejanje nohtov in kože roke. Manikerjevo osnovno znanje je vezano na anatomijo roke in fiziologijo kože ter na poznavanje zgradbe in funkcije nohta. Maniker se lahko zaposli kot sodelavec v frizerskih ali kozmetičnih salonih, v manikirnih kotičkih, postane demonstrator izdelkov za nego rok in oblikovanje nohtov ali pa vse to opravlja kot dodatno dejavnost.

Predavanja in vaje izvajamo v specialni učilnici, v majhnih skupinah. Vajam namenjamo večje število ur, ker želimo, da so naši kandidati dobro pripravljeni za začetek dela v novem poklicu. Kandidatom nudimo ustrezna svetovanja in interno preverjanje znanj pred preverjanjem in potrjevanjem znanja.

Usposabljanje traja 9 tednov ob sobotah ali med tednom, vmes so obvezne vaje (vsaj 5 modelov). Tečajnice vadijo druga na drugi, na roki Nail trainer, na modelih, na plastičnh konicah … V ceno so všteti vsi tečaji, ki so v okviru usposabljanja NPK Maniker-ka, material in pripomočki, ki jih potrebujete na praktičnem delu tečajev in na vajah ter literatura. V ceno je vključen ves material in pribor, ki ga uporabljate v času uspsoabljanja na vajah. Na usposabljanju dobijo tečajnice učbenik, diplome in potrdilo o usposabljanju.

Število ur: 60 (teoretični in praktični del) + vaje 60 ur

Cena: 1.000,00 € + DDV

25 % ob prijavi, preostanek lahko poravnate v celoti ali na obroke.

NPK Maniker-ka lahko opravite tudi po posameznih modulih.
Med vsakim dnem so obvezne vaje (najmanj 5 modelov na teden), potekajo v Studiu Lepota po dogovoru. Vaje lahko izvajate tudi doma. Po uspešno opravljenih delavnicah za pridobitev poklicne kvalifikacije NPK Maniker/ka, sledita še dve preverjanji, in sicer:
1. Interni izpit – Manikira:
Izpit: Teorija: Test, Praksa na modelu: osnovna manikira z lakiranjem z rdečim lakom na eni roki in terpevstka manikira s francosko manikiro na drugi roki.
2. Interni izpit – Podaljševanje nohtov:
Izpit: Teorija: Test, Praksa na modelu: 3 nohti s konicami, 3 nohti s šablonami, 4 nohti korektura.
V ceno niso vključeni stroški preverjanja in potrjevanja znanj za pridobitev certifikata NPK MANIKER/KA. Stroški za preverjanje znašajo 224 €, več o tem preverite na strani Nacionalne Poklicne Kvalifikacije.

Kontakt:

AKADEMIJA STUDIO LEPOTA d.o.o.
Pirnikova 8
2310 Slovenska Bistrica

Telefon: 02 843 00 68 
Fax: 02 843 00 69
M:  041 321 931

  www.lepota.info

  info@lepota.info

  prodaja@lepota.info

  facebook.com/studiolepota

 

  • Price: 1.000,00 € + ddv